Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті з’ясовували чий торт смачніший

2 липня 2015 р., 17:02

Під час конкурсу майстерності кондитерів

Це з’ясовували під час традиційного конкурсу професійної майстерності кондитерів споживчої кооперації Закарпаття.Він днями проходив у м.Виноградів на базі популярного серед містян кафе «Стимул».

До слова, організатори конкурсу та авторитетне журі цьогоріч встановили досить високу планку оціночних критеріїв до кондитерських виробів. Тож після ретельного обговорення солодкого доробку перемогу в обласному конкурсі виборола Уляна Ондок — спеціаліст IV розряду кондитерського цеху Чинадіївської хлібопекарні Мукачівської райспоживспілки. Друге місце – за Ганною Мельничок — кондитером V розряду з кафе «Домашні страви» Берегівського об’єднання ринків і магазинів «Сільгосппродукти», а третьою стала представниця колективу господаря конкурсу — кондитер кафе «Стимул» Виноградівського міського торгово-виробничого підприємства райспоживспілки Ганна Іваниш.

Також за першість у номінаціях «Національний стиль», «Оригінальне оформлення» та «Найкращі смакові якості» спеціальними дипломами були відзначені винахідливі кондитери Рахівської, Іршавської та Хустської райспоживспілок.Підбиваючи підсумки представницького заходу, голова правління Закарпатської облспоживспілки Василь Цап наголосив, що представлені на конкурсі популярні кондитерські вироби — це лише частка власної продукції кооперативного ресторанного господарства та закладів громадського харчування. Не меншою популярністю користуються й наші хлібобулочні та макаронні вироби, свіжа випічка, широкий асортимент тістечок тощо…Варто зазначити, що питома вага власної продукції у валовому обороті всього ресторанного господарства з року в рік зростає і сягає нині майже 44 відсотки, маючи при цьому незмінно високий попит у населення. До прикладу, тільки за 5 місяців цього року обсяги реалізованої власної продукції склали майже 7,5 мільйона гривень.Переможців та номінантів обласного конкурсу чекає поїздка на всеукраїнські змагання кращих кондитерів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp