Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Подробиці резонасної аварії, що трапилась у Мукачеві

3 липня 2015 р., 12:32

Про події - з вуст підозрюваного

У білий день 30 червня в Мукачеві мала місце ще одна дорожньо-транспортна пригода, де під колеса вантажівки потрапила дитина. Як розповіли працівники міліції, водій автомобіля «Татра», 46-річний мешканець Ужгородщини, під час виїзду з Комсомольського парку здійснив наїзд на дівчину.

Внаслідок ДТП 12-річна жителька одного з сіл району від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди.

– Я виїжджав з парку в Мукачеві. І дещо перегородив тротуар. – розповідає виданню «Карпатського об’єктиву» водій «Татри» Володимир. – З правого боку знаходився пішохідний перехід і я став так, щоби люди могли переходити дорогу. З правого боку зупинилися автомобілі, які пропустили пішоходів і ті пішли у мій бік. Я глянув, люди вже перейшли дорогу, а одне авто ще стояло.Оскільки з лівого боку машини були ще задалеко, то вирішив виїхати. Вирушив з місця й відчув, що щось гупнуло в колеса. Спочатку подумав, що це кар’єрна машина і міг потрапити камінь у колесо. Глянувши у правий бік, побачив що водій легковика розводить руками, я зрозумів, що щось не те. Вийшовши з кабіни, побачив дівчинку, що лежала без ознак життя. Я нікуди не втікав.

Родичі загиблої надати коментарі відмовилися.

Наразі вантажівку помістили на спецмайданчик Мукачівського міськвідділу міліції. Розпочато розслідування, під час якого правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp