Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Турчинов оголосив антитерористичну операцію за участю армії

13 квітня 2014 р., 18:55

В.о. президента України Олександр Турчинов заявив, що РНБО прийняло рішення щодо проведення широкомасштабної антитерористичної операції з залученням Збройних Сил України.

"Ми робили все, аби уникнути людських жертв. Але ми готові дати відсіч всім спробам вторгнення, дестабілізації та терористичним діям зі зброєю в руках", - заявив Турчинов в ефірі телеканалу РАДА.

"РНБО прийняла рішення розпочати широкомасштабну антитерористичну операцію із залученням Збройних Сил України. Ми не дамо Росії повторити кримський сценарій у східному регіоні", - підкреслив Турчинов.

"Короновані РФ терористичні загони захопили управління СБУ та інші адміністративні будівлі у декількох містах Донецької області", - заявив Турчинов. Він додав, що у Слов'янську терористи використовували російську зброю та російське екіпірування.

"Колону представників силових структур, які мали завдання захистити громадян у ці святкову неділю, обстріляли з автоматичної зброї. Злочинці відкрили шквальний вогонь, прикриваючись живим щитом з місцевих мешканців", - заявив Турчинов.

Від додав, що українців обдурили російською пропагандою. "Під час цієї операції загинув капітан спецпідрозділу СБУ "Альфа" Геннадій Беліченко. Було тяжко поранено командира "Альфи" полковника Кузнецова та полковника СБУ Кокшу", - повідомив Турчинов.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp