Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородський пенсіонер не дав шахраю себе ошукати

4 липня 2015 р., 10:33

У маячню зловмисника він не повірив

Почувши незнайомий голос та історію про нібито затримання сина72-річний ужгородець поклав слухавку, так і не вислухавши до кінцявимогу шахрая…

По телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 72-річний мешканець міста про те, що його намагався ошукати телефоннийшахрай. У телефонній розмові зловмисник повідомив ужгородцю, що його синнібито затриманий і знаходиться у відділку міліції. Про те, якого самеміськрайвідділу чи області не вказав.

На щастя пенсіонер не повірив шахраю так як кілька хвилин тому бачився з сином й поклав слухавку, так і не вислухавши видуману історію про затримання.

Ужгородська міліції вкотре радять у подібних випадках, зателефонуйте за номером 102 і дійте згідно інструкцій оперативного чергового. А такожнегайно зв'яжіться зі своїми рідними та поцікавтесь про їх місцезнаходження.Цим ви або убезпечите себе від шахраїв, або, якщо «вимагач» дійсно єпрацівником міліції, допоможете очистити наші лави від випадкових людей.

Інформація Ужгородського МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp