Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Синевир" - партнер Міжнародного фотоконкурсу

14 квітня 2014 р., 09:14

«ВІКІ любить Землю» - міжнародний фотоконкурс світлин природи, який проходитиме з 1 по 31 травня 2014 року.

НПП «Синевир» став офіційним партнером фотоконкурсу, а озеро Синевир є одним із найпопулярніших об’єктів для фотографування. 

Головною метою проведення конкурсу є поповнення інтернет- проектів, що підтримуються Wikimedia Foundation Inc. фотографіями пам’яток природи і об’єктів природно-заповідного фонду, що знаходяться на території України та ще понад 10 країн. 

Усі охочі мають можливість сфотографувати природу у місцях, визначених у переліку тих, що беруть участь у конкурсі, та надіслати фотографії у ВІкісховище. Серед усіх робіт буде обрано найкращі та вручено їх власникам цінні подарунки. У конкурсі у 2014 році беруть участь 20 країн, зокрема такі як : Австралія, Австрія, Андорра, Бразилія, Вірменія, Греція, Естонія, Іспанія, Ірак, Канада, Македонія, Нідерланди, Польща, Україна, Швейцарія та інші. Участь у конкурсі беруть участь фотографії, завантажені їхнім автором протягом визначеного періоду часу на Вікісховище. Дата створення фотографії може бути будь-якою. 

Головні умови участі: вчасне надходження фото на розгляд експертного журі (протягом травня); наявність місця, зображеного на світлині, у переліку об’єктів природно-заповідного фонду України; зазначення автора, місця та ID-коду зі списку на світлині. 

Усі фотографії, надіслані на конкурс, потрапляють до службової категорії commons:Category: Images from Wiki Loves Earth 2014 in Ukraine. Одночасно вони попадають до загальної категорії українських пам’яток природи - commons:Category:Natural heritage sites in Ukraine. Таким чином світлини стають надбанням людства – їх може використовувати будь-хто з будь-якою метою, не забуваючи вказати автора і джерело, звідки було взято фотографію. 

Оголошення результатів і нагородження переможців українського етапу конкурсу відбудеться 15 червня 2014. Автори найкращих світлин будуть нагороджені цінними призами. Після чого кращі роботи учасників кожної з країн розглядатиме міжнародне журі. 25 червня 2014 року буде визначено переможців міжнародного конкурсу «Вікі любить Землю». Детальні умови участі у конкурсі на сайті: http://wle.org.ua

Синевир

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp