Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Автівку посадовця Ужгородської міської ради нищив вогонь

6 липня 2015 р., 09:30

Злочин кваліфікований як навмисне знищення майна

За фактом загорання автомобіля одного з чиновників Ужгородської міської ради відкрито кримінальне провадження. Правоохоронцікваліфікували цей факт як навмисне знищення майна.

Сьогодні рано вранці по телефону «102» до Ужгородського райвідділу міліціїнадійшло повідомлення про те, що в дворі одного з приватних будинків у с.Сторожниця Ужгородського району, виникло загорання автомобіля «Хонда».

На місце події негайно виїхали керівництво та слідчо-оперативна групарайвідділу міліції. Було встановлено, що автомобіль належить одному зчиновників Ужгородської міської ради. Вогонь знищив передню частинуавтомобіля.

Слідчим відділенням Ужгородського райвідділу міліції дану подію внесено доЄдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальнепровадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України(умисне знищення або пошкодження майна), санкція статті передбачаєпокарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 10 років.

Призначатимуться ряд пожежо-технічних експертиз, після яких будевстановлена причина загоряння автомобіля.

Інформація Ужгородського РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp