Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Потребуєте допомоги? Звертайтесь до Центру обслуговування платників!

7 липня 2015 р., 12:07

В Ужгородському ЦОП з початку року надали більше 3 тисяч послуг

Платники податків вже звикли до функціонування Центру обслуговування платників ДПІ у м. Ужгороді, в якому зосереджені всі послуги, необхідні платникам податків: прийом податкової звітності та звітності з ЄСВ, видача довідок, надання консультаційних та інформаційних послуг.

Інформація, розміщена на численних стендах, розташованих в залах центру, допомагає відвідувачам оформити заяви, які подаються до ДПІ у м.Ужгороді, ознайомитися з новинами податкового законодавства та законодавства відносно ЄСВ, а заповнені бланки звітності з цифровими прикладами допомагають бухгалтерам, фізичним особам-підприємцям та простим громадянам не здійснити помилок під час розрахунку податкових зобов'язань.

До послуг відвідувачів в центрі розташовані комп'ютери, підключені до мережі Інтернет, а також існує система Wi-Fi, якою користуються власники ноутбуків.

Протягом січня-липня поточного року Центром обслуговування платників ДПІ у м.Ужгороді було надано 36917 послуг, 9643 з яких - адміністративні послуги.

Серед послуг, якими здебільшого цікавились платники податків, залишаються послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. За січень – липень було надано 3420 таких послуг.

Також популярними залишаються послуги з надання витягів з реєстру платників податків — 614 послуг, реєстрації книг обліку розрахункових операцій — 969 послуг, реєстрація реєстратора розрахункових операцій – 652 послуги, видача ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами - 871 та видачі довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами доходів і зборів — 586 послуг.

Нагадуємо, Центр обслуговування платників податків знаходиться за адресою: м.Ужгород , вул.Духновича, 2. Із питаннями можна звертатися за телефоном 61-71-25.

ДПІ у м. Ужгороді

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp