Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський депутат як руандський хуту розмахував мачете і погрожував людям (Фото)

7 липня 2015 р., 13:50

На щастя, холодну зброю п’яний обранець не застосував

Дикий випадок стався в селі Оріховиця Ужгородського району. Місцевий депутат накинувся разом зі своїм товаришем на землемірів. Землеміри отримали важкі травми, було розбито їхній автомобіль та апаратура.

Про це повідомляє колега землемірів Лана Мельничук (Носова) в соцмережі «Фейсбук».

«У селі Оріховиця, ур. "Тарзанка", був здійснений напад на геодезичну бригаду, яка виконувала роботи на замовлення місцевого депутата сільської ради.

Його колега, а саме депутат Оноківської сільської ради, Яцків М.М., в стані алкогольного сп'яніння, накинувся на геодезистів. Йому на допомогу підбіг молодик "Юра", в такому же стані як і депутат, і розпочав бійку.

З місця пригоди "Замовник" втік, залишивши викликану ним бригаду землемірів на криваву розправу.

"Напарники по пляшці" вщент розтрощили автомобіль марки "Таврія". Сам же Депутат Яцків М.М., переслідував людей з мачете погрожуючи їх зарубати.

В результаті інциденту постраждали двоє геодезистів, яким нанесені тяжкі тілесні ушкодження, вщент розбитий геодезичний прилад, який "Юра" намагався викинути в річку. Перед приїздом міліції "горе Депутат" втік з місця пригоди на автомобілі Тойота кемрі №АО2001АК», - пише Мельничук.

{g}


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp