Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міліціонери затримуватимуть ужгородців, які мінятимуть валюту не там де треба

7 липня 2015 р., 14:48

Обмінювати валюту можна тільки у встановлених місцях

35-річний ужгородець та 40-річний житель району здійснювали незаконні валютно-обмінні операції.

Виявили «міняйл» працівники роти патрульної служби спільно з дільничними інспекторами Ужгородського міськвідділу міліції. На одному з ринків обласного центру чоловіки займаються незаконними валютними операціями, так би мовити, «купували» доллари США.

Правопорушників притягнуто до відповідальності, передбаченої ст.162 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил про валютні операції). Санкція статті передбачає накладення штрафу від тридцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією валютних цінностей. Предмет вчинення адміністративного правопорушення – купюри, вилучено, а протоколи направлено до суду для прийняття рішення.

-- Шановні громадяни! Наголошуємо, що до відповідальності притягується не тільки особа, яка систематично здійснює такі операції, а і її клієнт. Вам варто знати, що обмінюючи кошти у «валютників», ви не тільки порушуєте закон, але й ризикуєте поповнити ряди ошуканих шахраями. Техніка їх обману проста – спритність рук. Під час обміну вони свідомо не додають декілька гривень, а потім під час повторного перерахунку демонстративно докладають їх до загальної пачки, натомість приховано забирають більш вартісні купюри. Також можуть передати і підроблені купюри. Як правило, обман розкривається клієнтом лише тоді, коли шахрай вже накивав п’ятами, -- каже перший заступник начальника Ужгородського МВ майор міліції Олександр Боднарчук.

Будьте обережні!





Ужгородський МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp