Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чинадіївський дитбудинок відсвяткував поважний ювілей (Фото)

7 липня 2015 р., 15:18

На свято завітали і "шефи"

Вже не перший рік працівники Управління Державної служби охорони при МВС України в Закарпатській області опікуються вихованцями Чинадіївського дитячого будинку-інтернату. А днями держохоронці разом з вихованцями та працівниками закладу відсвяткували 35-ту річницю з Дня заснування дитбудинку.

З самого ранку в день свята на території Чинадіївського дитячого будинку-інтернату метушня. Від малого до великого - всі заклопотані. Хтось займається прикрашанням зали, території, хтось - репетицією святкового концерту.

- Наш дитячий будинок засновано у 1980 році. Чимало вихованців пройшли саме через Чинадіївський інтернат. День ювілею ми вирішили відсвяткувати суто в родинному колі, - розповідає директор Чинадіївського дитячого будинку Софілканич Світлана.

У святковий день до дитячого будинку завітали педагоги-пенсіонери, які працювали в закладі, випускники. Не забули про підшефний заклад і міліціонери Державної служби охорони Закарпаття.



- Ми не могли оминути це свято. Вже традиційно приходимо святкувати разом з колективом будинку. Ці діти для нас наче рідні. І я щасливий, що вони мають шанс на щасливе дитинство, оточенні турботою такого прекрасного педагогічного колективу. Сподіваюсь, Бог подарує їм усім щасливу долю, - побажав командир спеціального взводу груп затримання Мукачівського міжрайонного відділу УДСО в Закарпатській області Василь Балог.

Прийшли шефи не з пустими руками, а як завжди - з корисними подарунками. Цього року дітям подарували взуття.

Ну а, власне, святкування розпочали показом зворушливих фотографій, на яких зображено хвилюючі миті з життя дитбудинку. Виконанням зворушливої мелодії на флейті вразив один із вихованців закладу. Продемонстрували діти і свої таланти в танцях, співах та мистецтві театру.


УДСО при УМВС України в Закарпатській області






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp