Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині міліція стежила за порядком під час Івана Купала (ФОТО)

8 липня 2015 р., 10:21

Свято відбулося у жіночому монастирі.

Громадський порядок під час престольного свята у Дубрівському жіночому монастирі та святкування Івана Купала у с. Івашковиця забезпечували місцеві дільничні інспектори Іршавського райвідділу міліції.

 

У день Різдва Пророка, Предтечі й Хрестителя Господнього Іоанна вДубрівському жіночому монастирі було багато прихожан та гостів із інших сіл району, так як святкову літургію очолив архієпископ Мукачівський і Ужгородський Феодор.


В цей же ж часо у віддаленому гірському селі Івашковиця було розпочато святкування Івана Купала. Адже, у цьому селі збереглись народні традиції. Святкування розпочалось виступами фольклорних та естрадних колективів Іршавщини. Свято зібрало багато талановитих дітей із сіл. Програму доповнювали маленькі артисти цирку районного будинку культури. На святкуванні не обійшлось без спортивних змагань по перетягуванню канату та вилізанню на високого стовпа. Звісно, що свято не обійшлось без традиційних віночків на воді та запалення багаття.

Для забезпечення правопорядку під час святкових заходів у селах Дубрівка таІвашковиця було задіяно максимальну кількість правоохоронців Іршавськогорайвідділу міліції. Порушень громадського порядку не допущено.

Інформація Іршавського РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp