Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пожежники дали дітям важливі знання (ФОТО)

8 липня 2015 р., 14:41

Вогнеборці завітали до літнього табору, аби розповісти дітлахам про пожежну небезпеку.

Під час літнього відпочинку закарпатські дітлахи не забувають про правила пожежної безпеки. І допомагають їм у цьому рятувальники, навідуючись до оздоровчих таборів із пізнавальними лекціями. Не став винятком Берегівський район, де представники ДСНС завітали до дитячого літнього табору, який знаходиться в с. Балажер і належить Управлінню Закарпатської Реформатської Церкви.

 

Для зацікавлення дітей темою пожежної безпеки рятувальники виставили на огляд школярів віком від 10 до 16 років пожежний автомобіль. Молоді детально розповіли про обладнання машини й показали, як діють деякі гідравлічні інструменти зі спорядження вогнеборців. Також дітям продемонстрували, як слід користуватися засобами захисту органів дихання, і на очах в учнів ліквідували умовне загорання на подвір’ї табору відпочинку.

Бійці ДСНС не забули й про навчання дітей теорії пожежної безпеки та цивільного захисту. Під час лекції, на якій зібралося близько 120 школярів, молоді в черговий раз нагадали правила пожежної безпеки в побуті й застерегли від необережного поводження з вогнем. Насамкінець юнакам і дівчатам озвучили правила безпечної поведінки на водних об’єктах, які неабияк знадобляться дітлахам під час літнього відпочинку.

У ДСНС України у Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp