Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Володимир Чубірко закликає місцеву владу боротися з борщівником

8 липня 2015 р., 19:30

Адже рослина може принести велику шкоду

Голова Закарпатської облради Володимир Чубірко закликає працівників водного та дорожнього господарства, керівників місцевих рад активізувати роботу з викошування борщівника.

«Кожна країна, в складі якої було Закарпаття принесла для нашого краю щось нове. За часів Союзу такою «новацією» став і борщівник. Тепер ця рослина є для краю справжньою проблемою. Його в нас краї аж занадто багато – і обабіч доріг, і поблизу річок.

Для людей контакт з рослиною несе загрозу серйозних опіків. В тому числі й чимало дітей щоліта зазнають опіків. Мій колега, депутат облради, головлікар обласної дитячої лікарні Євген Жупан каже, що до них в лікарню потрапляють десятки дітей з опіками, бувають навіть випадки, коли їх життя рятують в реанімації. Звертаюся до дорожніх служб та водників області винищувати борщівник на територіях, за які вони відповідають. Пропонуватиму і завтра на нараді з керівниками органів місцевого самоврядування взяти цю проблему під контроль і організувати на місцях роботи з викошування цієї небезпечної рослини», - звернувся Володимир Чубірко.

Прес-служба облради





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp