Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські ДАІвці перемогли у футбольному турнірі (ФОТО)

14 квітня 2014 р., 12:38

З нагоди професійного свята української Державтоінспекції у суботу, 12 квітня, в селі Кам’яниця, що на Ужгорододщині, відбувся футбольний турнір.

{Pg}Участь в ньому взяли команди ДАІ Закарпаття, Автомайдану, Укртрансінспекції та Західноукраїнської асоціації власників транзитних авто, що об’єднує власників машин з іноземними номерами. Турнір пройшов за круговою системою: усі команди зіграють між собою, а далі за найбільшою кількістю набраних очок буде визначено переможця. Незважаючи на товариський статус турніру, усі матчі пройшли в напруженій безкомпромісній боротьбі. На щастя, попри силову гру, обійшлося без травм. 

У першому матчі команда ДАІ з розгромним рахунком 9:1 здолала команду Укртрансінспекції. Й надалі «даішники» в притаманному для них стилі перемагали, здобувши три перемоги й набравши в підсумку 9 очок. Вони й стали заслуженим переможцем турніру. 

Друге місце вибороли футболісти Автомайдану, які двічі перемогли, поступившись лише стражам доріг. Третіми були футболісти «на іноземних номерах». Четверте місце посіла Укртрансінспекція. Трійка призерів отримала нагороди - кубки та цінні подарунки. Заохочувальний подарунок отримала і команда Укртрансінспекції.

 - Ідея створити такий турнір виникла заради відновлення довіри до працівників ДАІ, — каже в.о. начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич, котрий від початку до завершення був присутній на турнірі. — Я радий, що на нашу пропозицію пристали і громадські активісти. Це — один із кроків до відкритості та співпраці. Усі учасники зійшлися на думці зробити цей турнір в краї традиційним. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp