Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Держохоронці до закарпатців: "Варто бути обачними!"

9 липня 2015 р., 09:00

Працівники ДСО вийшли в люди, щоб розповісти про безпеку

День родини в Україні – відносно молоде свято, відзначають його уже третій рік поспіль 8 липня. На Закарпатті жителі ще не звикли до святкувань цього дня, тому проведення масштабних заходів областю не планувалося. Але працівники Державної служби охорони вирішили нагадати жителям про сімейні цінності, і водночас підказати, як вберегти свою сім’ю від зловмисників.

У спекотний вечір нерідко закарпатці тікають з нагрітих сонячним промінням помешкань. Знаходять порятунок біля води чи під укриттям масивних дерев. Власне, в Боздоському парку, що в Ужгороді, міліціонери охорони і познайомилися з сім’єю пані Вікторії. Правоохоронці розповіли жінці, чому не варто покидати своє помешкання без нагляду, а особливо в сезон відпусток.

- Літо – та пора, на яку припадає найбільша кількість проникнень у житло громадян. Злочинці користуються відсутністю господарів, а господарі нерідко нехтують власною безпекою. Державна служба охорони інформує Вас – варто бути обачними! Не залишайте помешкання без нагляду, коли їдете у відпустку. Контролюйте, аби двері та вікна були замкненими. Крім того, попросіть сусідів простежити за квартирою, витягувати листи з поштової скриньки, адже це одна із ознак відсутності господарів вдома. А ще краще – встановіть сигналізацію ДСО, - розповів пані Вікторії міліціонер СГ «Титан» Олександр Луца.

{d}

Власне, жінка була зацікавлена в такому інформуванні, адже збирається з родиною у відпустку, а нещодавно у під’їзді, в якому вона проживає, сталася крадіжка.

- Я подумувала про встановлення сигналізації, адже буквально нещодавно в будинку, у якому я проживаю, обікрали сім’ю. Злочинці діяли професійно. Прийшли вдень, коли нікого не було вдома. Винесли буквально все: гроші, прикраси, дорогу техніку... – розповіла пані Вікторія.

- Моя сусідка вже встановила «тривожну» кнопку ДСО. А я от наразі зважуюся, - додала жителька Ужгорода.

Міліціонери розповіли жінці про послуги Держохорони і про переваги саме цієї державної охоронної структури.

- ДСО – гарантія надійної безпеки! Адже ми працюємо тільки з найякіснішою технікою. Усі об’єкти підключені до єдиного пульту. Коли злочинець ще тільки намагається потрапити у ваше помешкання, наряд групи затримання вже перебуває в дорозі. Окрім того, в УДСО працюють професійні міліціонери, які мають право на носіння зброї, - наголосив інспектор-керівник СГ «Титан» Микола Боднар.

Родини Ужгорода охоче спілкувалися з держохоронцями.

- Тема актуальна! Й дуже добре, що хлопці інформують населення, - зауважив житель міста пан Олександр.

До слова, працівники ДСО провели профілактичні бесіди з громадянами не лише в основному парку Ужгорода. Зустрілися вони з родинами закарпатців і в інших великих містах краю. А все заради безпеки закарпатських родин.

УДСО при УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp