Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець довірився товаришу і залишився без авто

9 липня 2015 р., 09:26

Міліціонерам вдалось знайти зловмисника і не одного

Пізно ввечері до Ужгородського міськвідділу міліції із заявою звернувся 21-річний мешканець Ужгородського району. Хлопець просив правоохоронців розшукати належний йому автомобіль «Фольксваген Гольф», який у нього викрав із виду знайомий на ім’я Тарас.

З’ясувалося, що заявник разом із Тарасом їхали у одному авто. Далі керманич заїхав на АЗС, щоб заправити автівку. Вийшов з транспортного засобу, а Тараса залишив у авто. Цим і скористався зловмисник, сів за кермо і поїхав у невідомому напрямку.

Працівникам карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції та інспекторам відділення ДАІ з обслуговування міста Ужгород вдалося в найкоротший час встановити місцезнаходження викраденого авто та осіб, причетних до злочину. З’ясувалося, що зловмисників було двоє – один 21-річний Тарас, який саме і викрав авто. Проте за кермом вже сидів його спільник – 35-річний ужгородець, оскільки Тарас перебував у стані сп’яніння від вживання психотичних речовин. До слова, обоє вже раніше судимі.

Знайдений правоохоронцями автомобіль поміщено на спеціальний майданчик Ужгородського МВ УМВС. По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, проводиться досудове розслідування.

Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp