Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві затримали наркоторговця, який сам сидить "на голці"

9 липня 2015 р., 09:45

Хлопець давно попався на очі міліціонерам

Оперативники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міськвідділу міліції задокументували два факти реалізації психотропної речовини метамфетаміну.

Міліціонери затримали мукачівця безпосередньо в момент продажу наркотичної речовини. Під час затримання наркоділок встиг збути клієнту метамфетамін за 500 гривень. За декілька днів до цього правоохоронцями було зафіксовано ще один факт продажу мукачівцем наркотичної речовини.

Міліціонери з′ясували, що 27-річний мукачівець сам вживає наркотики, ніде не працює займається збутом наркотичних препаратів і таким чином заробляє собі на життя, - йдеться у повідомленні Мукачівського МВ УМВС.

За фактами збуту слідчий міськвідділу відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст.307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Мукачівцю загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вилучену речовину направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центр при УМВС. Триває досудове розслідування.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp