Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На ужгородських військових виділили більше мільйона гривень

9 липня 2015 р., 11:09

За відповідне рішення сьогодні проголосували депутати міської ради

У проекті рішення «Про зміни до Програми підтримки учасників антитерористичної операції на 2015 рік» сказано, що 1,1 млн грн. буде виділено для придбання речового майна та спорядження, запасних частин для ремонту військової техніки, поточний ремонт та технічне обслуговування озброєння та військової техніки, надання транспортних послуг з перевезення військовослужбовців в зону АТО, придбання паливно-мастильних матеріалів, виготовлення та встановлення надмогильних пам’ятників, закупівля інженерного та спеціального майна (генератори, тепловізори, бензопили, кабель), майна зв’язку (радіостанції), засоби оптичних приладів (нічні приціли, біноклі нічного бачення), малоцінні необоротні матеріальні активи, матеріали для поточного ремонту казарм.

Як повідомляє Голос Карпат, фінансування Програми здійснюватиметься за рахунок коштів міського бюджету та інших джерел, що не заборонені законодавством.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp