Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині розшукують ухилянтів від мобілізації

9 липня 2015 р., 13:11

До процесу мобілізації залучили правоохоронців, громадськість та волонтерів району

В Україні 19 червня 2015 року стартувала чергова шоста хвиля часткової мобілізації. Її тривалість становить 60 днів.

20 червня 2015 року військовий комісар Тячівського районного військового комісаріату підполковник Тищук І.М. видав наказ «Про призов військовозобов’язаних на військову службу під час мобілізації, в особливий період» № 37. Згідно з ним, районним військовим комісаріатом у період з 19 червня по 17 серпня 2015 року протягом 60 діб наказується проводиться призов військовозобов’язаних на військову службу під час мобілізації, в особливий період.

Жоден військовозобов’язаний без проходження повного циклу підготовки не буде допущений до виконання завдань за призначенням.

Відповідно до наказу, військовим комісаріатом проводиться оповіщення та заходи щодо забезпечення своєчасного прибуття громадян, які призиваються на військову службу, їх перевезення і прибуття на збірні пункти та у військові частини, організовано роботу військово-лікарської комісії та проведення медичного огляду громадян, які призиваються на військову службу. Наказується забезпечити охорону громадського порядку під час проведення оповіщення, збору і поставки мобілізаційних ресурсів до збірних пунктів та військових частин, а також дотримання законодавства з питань соціального та правового захисту військовослужбовців і членів їх сімей щодо осіб, які призиваються на військову службу під час мобілізації в особливий період.

На військову службу під час мобілізації, в особливий період можуть бути призвані громадяни чоловічої статі віком до 60 років, та жінки віком до 50 років.

Військовим комісаром у взаємодії з Тячівським РВ УМВС України в Закарпатській області організовано розшук громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку, проводиться постійне інформування населення про хід призову громадян на військову службу та залучення громадських та волонтерських організацій для надання допомоги у проведенні призову громадян на військову службу під час мобілізації.

Військовий комісар Тячівського районного військового комісаріату розраховує на небайдужість та активну громадську свідомість чоловіків нашого району у повному розумінні необхідності підтримання миру на території України.



Тячівський районний військовий комісаріат


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp