Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жителі Порошкова стежитимуть за порядком у селі разом з міліцією (ФОТО)

10 липня 2015 р., 08:40

Там створили "Самооборону".

В селі Порошково почало функціонувати нове громадське формування «Самооборона». Сьогодні в приміщенні сільської ради відбулося урочисте вручення мешканцям села посвідчень членів громадського формування.

В результаті серйозної та копіткої роботи виконавчого комітету, при підтримці та співпраці з Перечинським райвідділом міліції, трудовими колективами в місті створено громадське формування по охороні громадського порядку та державного кордону. І саме вони в урочистій обстановці отримали посвідчення з рук сільського голови Юрія Касинця та начальника громадської безпеки Перечинського РВ УМВС Євгенія Мельнікова.

Здебільшого люди ставляться до такої ініціативи позитивно. Мешканці довколишніх сіл не проти, щоб подібні формування створювалися і на їхній території.

Ініціатори цієї ідеї впевнені також, що створення громадського формування в місті стане в нагоді як місцевим правоохоронцям, так громадянам. І проведений захід для членів формування – це старт практичної реалізації поставлених перед ними завдань.

Як відмітив у своєму виступі заступник начальника райвідділу міліції ЄвгенМельніков, на сьогоднішній день в Перечинському районі функціонують6агато громадських формувань, до складу якихвходять понад 118 чоловік. Зівсіма ними з міліцією налагоджено тісна співпраця.


Інформація Перечинського РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp