Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові спалахнув ресторан (ФОТО)

10 липня 2015 р., 09:28

Пожежа сталася два дні тому.

8 липня о 19.21 пожена частина Берегова отримала дзвінок про загорання відомого ресторанного комплексу «Золота пава». Вже о 20.05 пожежу було ліквідовано.

 

Ресторанний комплекс знаходиться у самому центрі Берегова і є дуже популярним серед туристів. Як повідомив у коментарі нашому виданню головний рятувальник Берегівщини Анатолій Ланьо, пожежа виникла у кімнаті персоналу і найімовірніше через замикання у електрощитку. На цей час у «Золотій паві» були заселені15 з18 номерів, а це близько30 осіб. На щастя, під час пожежі ніхто не постраждав, усі були вчасно евакуйовані. Завдані збитки підраховуються.

Вогонь гасили три пожежні машини, одна – добровільна бригада з с. Дерцен. На місце події прибув і міський голова Золтан Бабяк. Наразі тут працюють співробітники міліції, які опитують свідків та працівників закладу.

Пожежа у ресторанному комплексі викликала фурор серед берегівчан, які збіглися сюди з різних частин міста. Цікаво, що «Золота пава», власником якого є підприємець Микола Якимець, вже горіла у27 червня2005 року, але тоді збитки були нищівними, адже згорів весь дах.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp