Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Волонтерам Тячівщини надійшла подяка з фронту

10 липня 2015 р., 11:20

Про це стало відомо вчора, 9 липня.

9 липня т.в.о. голови Тячівської райдержадміністрації Василь Йовдій зустрівся з волонтерами Тячівського району, які повернулися зі сходу країни, куди відвезли два автомобілі: «ГАЗ-66» та «УАЗ» - «таблетку» для служби укранським військовим. Вкрай необхідні авто відремонтували майстри - волонтери з Тересви - Юрій Данилюк, Михайло Половко, Василь Муцик, Роман Козар, Олександр Бондарьов.

 

Військові висловили вдячність активістам за підтримку і передали грамоти, які їм вручив керівник волонтерського центру « Горгани» Богдан Колодницький.

«Командування військової частини В0124 щиро дякує Вам за вашу підтримку та допомогу, а саме забезпечення автомобільною технікою нашого 4 окремого мотопіхотного батальйону 128 гірсько-піхотної бригади», - йдеться в листах за підписом комбата Леоніда Ходи.

Звертаючись до волонтерів керівник району Василь Йовдій високо оцінив їх громадську позицію та висловив подяку за активну діяльність.


- Те що ви робите дуже потрібно сьогодні українським бійцям, які охороняють наш мир і спокій. Наша армія переживає не найкращі часи свого відродження і потребує допомоги від всіх нас, - наголосив Василь Михайлович.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp