Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Шукачі щастя" далі Закарпаття не дійшли

10 липня 2015 р., 12:32

У краї знову затримали мігрантів-нелегалів

Учора на ділянці відповідальності відділу «Горонглаб» прикордонники Мукачівського загону затримали 3 незаконних мігрантів.

Інформацію про невідомих осіб в прикордонні отримав дільничний інспектор прикордонної служби від місцевих жителів. Відразу було організовано пошук даних осіб. Невдовзі на околиці н.п. Батрадь Берегівського району прикордонні наряди виявити та затримали 3 чоловіків. Жодних документів вони при собі не мали, однак двоє назвалися громадянами Сирії, ще один - громадянином Єгипту. При з’ясуванні обставин також стало відомо, що двоє з них вже затримувались раніше за спробу незаконного перетину кордону. Крім того, громадянин Єгипту звернувся зі скаргами на стан здоров’я,. Після обстеження лікарі швидкої допомоги виявили ознаки побиття. Наразі з’ясовуються обставини нанесення тілесних ушкоджень можливо особами, які сприяли мігрантам у їхній незаконній подорожі. Про дане правопорушення повідомлено співробітників МВС в Закарпатській області.

Також сьогодні вранці прикордонники цього ж загону отримали інформацію про появу у прикордонні трьох невідомих. Для затримання можливих порушників були негайно підняті додаткові групи реагування. В результаті пошуків за кілометр від кордону, на околиці н.п. Вари Берегівського району прикордонниками було затримано 2 громадян Афганістану та 1 громадянин Іраку без документів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp