Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Плани цигаркових контрабандистів зруйнувалися на Закарпатті (ФОТО)

10 липня 2015 р., 17:23

Ховали, ховали та не сховали

50 коробок з тютюновими виробами були обмотані в чорні водозахисні поліетиленові пакети та підготовлені до контрабандного переміщення за кордон. Загальна кількість пачок цигарок «Кareena Slims» іноземного виробництва без марок акцизного податку України – 25 000.

 

Прихований «тютюновий скарб», що знаходився за 500 м від лінії українсько-угорського кордону у Берегівському районі, виявили співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Закарпатській області в рамках операцій «Акциз-2015» та «Рубіж». За попередньою оцінкою орієнтовна вартість тютюнових виробів становить 550 тис. грн. Вказані підакцизні товари вилучені та знаходяться в слідчому управлінні фінансових розслідувань ГУ ДФС у Закарпатській області.

Стосовно факту знахідки до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 204 та ч. 1 ст. 199 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Проводяться заходи, спрямовані на встановлення кола осіб, причетних до організації каналу контрабанди тютюнових виробів за кордон.

Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp