Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сьогодні в УжНУ - десятки схвильованих абітурієнтів

10 липня 2015 р., 17:03

Сьогодні у виші стартувала вступна кампанія

ьогодні, 10 липня, стартувала вступна кампанія в Ужгородському національному університеті: почали приймати документи від вступників на навчання для здобуття ступеня бакалавра (спеціаліста медичного спрямування) та ОКР молодшого спеціаліста.

У головному корпусі вишу – десятки схвильованих абітурієнтів, які ще вагаються, визначаючи пріоритети. Разом із вступниками тут перебувають батьки, котрі також переживають за долю своїх чад.

Першу заяву в УжНУ було подано на факультет туризму та міжнародних комунікацій. Відомі також такі результати кількості поданих заяв на 10-у годину:

філологічний факультет – 2;факультет іноземної філології – 1;факультет суспільних наук – 1;медичний факультет – 3;стоматологічний факультет – 4;фізичний факультет – 1;факультет здоров’я людини – 3;факультет туризму та міжнародних комунікацій – 3.Успіхів вам, шановні абітурієнти Ужгородського національного університету!

Галина Дзьобак,студентка відділення журналістики, Медіацентр УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp