Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Відомий кардіохірург не забуває про свою малу батьківщину

10 липня 2015 р., 20:01

Днями на Закарпаття завітали фахівці інституту Амосова

Цими днями на Закарпаття прибули провідні фахівці Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.Амосова Національної академії медичних наук України – кандидати медичних наук Марія Руденко, Олена Трембовецька та Валентина Гармаш.Уже понад 10 років двічі на рік, незважаючи на всі складнощі в державі, столичні лікарі приїжджають до Срібної Землі за сприяння та під патронатом нашого земляка, заслуженого лікаря України, професора, доктора медичних наук, заступника директора згаданого вище інституту Василя Лазоришинця.Як прокоментував Василь Лазоришинець, останнім часом на Закарпатті побільшало народження дітей із вадами серця. 

Тому дуже важливо регулярно проводити діагностику захворювань. «Торік наші фахівці оглянули 392 дитини. 120 було проведено оперативне втручання в столиці», — зауважив відомий кардіохірург.Спершу фахівці з Києва приймали дітей на базі Хустської районної поліклініки. Відтак їх уже чекали пацієнти в обласній дитячій лікарні, що в Мукачеві.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp