Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На ужгородському ринку працювала "щипачка"

11 липня 2015 р., 09:54

Не одна людина "подарувала" їй свій гаманець

Вчора із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 16-річна студентка одного з коледжів міста. Дівчина повідомила, що перебуваючи на ринку по площі Корятовича, до неї підійшла невідома жінка та відкрито заволоділа її грошовими коштами, які знаходилися у сумочці.

На місце події негайно виїхала слідчо - оперативна группа та працівники карного розшуку міськвідділу міліції. Завдяки професійним діям міліціонерів злочин було розкрито «за гарячими слідами». За наданими потерпілою прикметами, працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції встановили, що до скоєння злочину причетна 22-річна мешканка м. Перечин. Молода зловмисниця неодноразово потрапляла у поле зору міліціонерів за скоєння малозначних правопорушень.

Речові докази – грошові кошти, правоохоронці вилучили. Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За скоєне зловмисниці загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Триває досудове розслідування, йдеться у повідомленні Ужгородського МВ УМВС.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp