Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець здобув перемогу на престижному турнірі зі змішаних єдиноборств (Фото)

11 липня 2015 р., 12:43

Це успіх для всього Закарпаття!

5 липня у м. Києві пройшов міжнародний турнір із змішаних єдиноборств ММА «West Fight 14», в якому взяли участь і спортсмени Тячівщини.

Зокрема Іван Рожій з Тернова вихованець тренера, майстра спорту з хортингу Михайла Бучака гідно представив Тячівську районну федерацію з хортингу у цьому надзвичайно войовничому і видовищному виді спорту. У поєдинку з киянином Михайлом Баландином наш боєць здобув першість у ваговій категорії 70 кг.

-- Під час бою Іван Рожій продемонстрував досконалу техніку, бойовий дух та волю до перемоги, - так оцінив його виступ тренер.

А турнір для нашого спортсмена видався не із легких. Перш за все тому, що він проходив в одному з найпрестижніших бойцівських клубів Києва, де розігрувався вакантний пояс чемпіона по версії «West Fight». Тож можна собі уявити яким був відбір його учасників. А це досвідчені бійці з таких країн як Азербайджан, Туркменістан, Білорусія, в яких даний вид єдиноборств користується шаленою популярністю. Україна в цьому плані трішки пасе задніх.

Що вже й казати за провінційну Тячівщину, де про ММА більшість знає хіба що з телевізора та комп’ютера. А можливість серйозно і професійно займаються даним видом спорту з’явилася зовсім нещодавно. І то лише завдяки ентузіазму майстра спорту Михайла Бучака, який три роки тому організував Тячівську районну федерацію хортингу і навчає молодь мистецтву єдиноборств. Однак за цей короткий період його вихованці взяли участь і показали вагомі результати у різного роду змаганнях та чемпіонатах із змішаних єдиноборств.

{g}

Тож варто віддати належне тячівським спортсменам за їх сміливість подати заявки на цей жорсткий і видовищний турнір як «West Fight 14».

Власне це і є спорт справжніх чоловіків.

А здобута першість Івана Рожія у двобої з киянином з рахунком 3:00 – неабиякий успіх як для спортсмена, тренера так і для всієї Тячівської федерації хортингу.

Так тримати! І запрошуємо всіх до спортзалу!

Любов Немеш, Тячівська РДА



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp