Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жахлива пожежа в Ужгороді: у дітей - різні ступені опіків та отруєння

11 липня 2015 р., 13:36

Їх одразу госпіталізували до міської лікарні

Ознаки горіння в однокімнатній квартирі на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку виявили сусіди, котрі почули дитячі крики по допомогу, що доносилися з квартири. У помешканні проживала сім’я, яка складалася з восьми осіб. Люди негайно зателефонували в оперативно-рятувальну службу та заходилися рятувати мешканців. На той момент чадний дим та вогонь вже майже повністю охопили помешкання. П’ятьох дітей 2004, 2006, 2008, 2010 2013 років народження вдалося винести з помешкання. Всіх їх каретами швидкої допомоги було госпіталізовано до Ужгородської дитячої міської лікарні. У потерпілих лікарі діагностували різного ступеню важкості опікові травми та отруєння чадним газом, - стверджують в У ДСНС України в Закарпатській області.

{g}

Пожежу ліквідували два відділення вогнеборців 14-ої Державної пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули до місця пригоди. На жаль, врятувати власника помешкання та чотирьохрічного сина не було змоги. Їхні обгорілі тіла було виявлено у ході гасіння пожежі.

За попередніми даними до загорання могло призвести необережне поводження з вогнем власника квартири. Ведеться слідство.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp