Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Правий сектор не пропустить Нацгвардію у Закарпаття

12 липня 2015 р., 14:47

Бійці організовують блокпости по дорозі

Прес-секретар «Правого сектора» Артем Скоропадський заявив, що від Дмитра Яроша не надходило наказів скласти зброю. Він зазначив, що бійці-учасники перестрілки в Мукачевому "знаходяться в лісах, там переміщаються".

За словами Скоропадського, бійці "Правого сектора" намагалися зупинити потік контрабанди на Закарпатті, мова йде про мільйони доларів. ПС запропонували домовитися, пропонували гроші, а після відмови "почали знищувати фізично".

Він також заявив, що стрілянина бійців "Правого сектора" була у відповідь. "Ось наш план: привести Україну до народного народовладдя", - сказав Скоропадський на прес-конференції у Києві.

У перестрілці загинули 2 бійця ПС і 4 були поранені, повідомив прес-секретар 13 батальйону ДУК Олексій Бик.

За його словами, "Правий сектор" також організував свої блокпости на виїзді з Києва, також збираються зробити в інших містах - щоб не допустити Нацгвардію та сили міліції на Закарпаття.

"Правий сектор" своїх не кидає, якщо це потребуватиме якихось силових протистоянь, якщо міліція навіть піде - то ми готові їй відповісти", - заявив Бик.

За його словами, міліція на Закарпатті кришує "тітушок", які брали участь у протистоянні у Мукачевому і нагадав, що з подібного починалася здача Донбасу міліцією.

Факти


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp