Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Правий сектор - про контрабандне минуле Стойко

14 липня 2015 р., 09:55

Він прийшов без жодних проблем із законом

Один із учасників збройного конфлікту в Мукачеві, Роман Стойко - зараз він керує групою у Правому секторі, раніше підозрювався у контрабанді.

Два роки тому його затримали на кордоні. Стойко на дельтаплані доправляв до Словаччини цигарки. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Але справу швидко зам'яли - розказують місцеві активісти. Нині ж у Правому секторі від звинувачень відхрещуються.

"Він же ж працював у міліції, його батько працює в СБУ, його брат працює в СБУ в Києві і раніше вони воювали. Тепер вони говорять, що вони зупинили контрабанду, де у Ланя вдома? Якщо в них була контрабанда треба було її піти зупинити на границі", - говорить Павло Павленко, громадський активіст.

"Жодних проблем із законом, на той час коли він прийшов до добровольчого корпусу Правий сектор, у нього не було. В зоні АТО з перших днів з кінця травня минулого року", - говорить Олександр Сачко , керівник мукачівського осередку ПС.

Подробиці

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp