Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець, котрому приписують зв’язки з Ланьом, розповів свою правду (ВІДЕО)

15 липня 2015 р., 08:40

Каже, Ланя знає як і всі у місті.

Чоловік, який опинився в центрі стрілянини «Правим сектором» та представниками міліції на околицях Мукачева – прийшов нині в місцевий відділок міліції. Чоловік каже, що прийшов, бо його викликали правоохоронці. З собою приніс посвідчення про право на зброю та посвідчення члена національної спілки журналістів, а ще жилет з написом «громадський помічник» та міліцейський жетон. Йовбак каже, що дійсно працює на громадських засадах помічником інспектора і допомагає на різних масових заходах. Чим заробляє на життя – чоловік говорити відмовився. Про те, як опинився на місці стрілянини в суботу – Микола Йовбак розповідає, що повертався з рибалки, як почув, що стріляють, виявилось, що неподалік місця стрілянини його рідний брат. 

Тоді пан Микола і взяв свою мисливську рушницю і поїхав. Каже, що на трасі, де і відбувся інцидент, він пробув 10-15 хвилин, доки не побачив брата. Запевняє, що зі зброї не стріляв. Чому так довго не навідувався до міліції – каже, що хвилювався. На запитання про його зв'язок з одним із учасників конфлікту депутатом Михайлом Ланьом чоловік каже, що з Ланьом знайомий, як і усі, бо всі у місті усіх знають, але не більше.

Нагадаємо, Микола Йовбак – мешканець Мукачевого став відомим після суботніх подій, де на виїзді з міста сталась перестрілка між представниками «Правого сектора» та міліції, і невідомих. На оперативному відео з місця події Йовбак стоїть у спортивному костюмі та камуфляжній куртці і з рушницею в руках. Місцеві ЗМІ Закарпаття писали, що Йовбак один із людей нардепа Ланьо.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp