Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вогонь у автівках в Ужгороді не має стосунку до мукачівських подій – міліція

15 липня 2015 р., 12:21

Причини загорання автівок поки що з’ясовують фахівці

Причину загорання автомобілів «Міцубісі» та «Шевроле»встановлюють фахівці, однак дана подія не має жодного відношення до мукачівських подій.

Сьогодні о 01.30 год. ночі до Ужгородського міськвідділу міліції надійшлоповідомлення від диспетчера пожежної частини про те, що біля одного з кафе по вул.Капушанській виникло загорання двох автомобілів.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, керівництво міліції,експерти. Правоохоронці встановили, що вогнем пошкоджено два автомобілі: джип «Міцубісі Паджеро» та легковик «Шевроле Лачетті».

Джип належить 70-річному ужгородському пенсіонеру, а власником«Шевроле» є 45-річний приватний підприємець, мешканець міста.

За висновком екперта, причиною пожежі могло стати коротке замиканняелектропроводки одного з авто, а далі вогонь перекинувся на іншу машину,припарковану поруч. Остаточна причина загорання буде встановлена за результатами криміналістичної та пожежо-технічної експертиз.

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції відомості по даномуфакт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочатокримінальне провадження за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України(Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу),санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.Триває слідство.

Зауважимо, що дане загорання автомобілів в Ужгороді не має ніякоговідношення до подій, які відбуваються в Мукачеві. Жодної перестрілки чи вибухів на місці загорання не було.

Інформація Ужгородського МВ УМВС



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp