Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Підсумки ігор чемпіонату області з футболу у вищій лізі

15 липня 2015 р., 16:42

Пропонуємо Вам підсумки ігор 11 туру у вищій лізі області.


ФК "Бийгань" - ФК "Тячів" 4:1

Перемога господарів була найочікуванішим результатом в цьому турі. Після двоматчевої паузи, великобийганці знову перемагають. Три гола ще в першому таймі стали запорукою успіху для підопічних Тараса Вайданича. Це лише третя розгромна вікторія берегівчан, яка вивела їх на перше місце у чемпіонаті.

Для гостей це вже восьмий поєдинок без перемоги, тож вони осіли на дні турнірної таблиці.

ФК "Середнє" - ФК "Бужора" (І) 1:0


Матч у Середньому був наповнений боротьби і нульова нічия була б напевно справедливим результатом, споглядаючи за кількістю гострих моментів біля обох воріт. Та звичайний простріл середнянців завершився призначенням пенальті, через гру рукою капітана іршавчан, Старости. Руслан Соскида забиває з одинадцятиметрової позначки і виходить на другу сходинку у списку бомбардирів.

Третя підряд перемога Середнього дає змогу наблизитися до призових місць на коротку відстань – всього два пункти.

Бужора третю гру поспіль пропускає всього один м’яч. Та якщо у попередніх двох вони зводили гру до нічиєї, тепер їм не вистачило футбольної вдачі.

ФК "Севлюш" (В) - ФК "Поляна" 5:2


Надзвичайно цікаве футбольне видовище чекало велику глядацьку аудиторію у Виноградові. Команди демонстрували високу самовіддачу та зарядженість на боротьбу. Ключовим моментом у грі можна назвати 33 хвилину, коли на поле вийшов Юрій Мешко, який замінив Віталія Чийпеша, що зазнав пошкодження. У підсумку на рахунку Юрія 2+1 за системою гол плюс пас. Ще два асиста на рахунку диригента атак виноградівців, Юрія Чонки. Та й загалом, у всіх голах Севлюша безпосередню участь брали гравці, які з’явились на полі по ходу гри.

В активі команди Білака вже чотири перемоги підряд і всього три пункти до першого місця. Поляна продовжує свою серію із матчів із пропущеними голами до восьми. На перерву свалявці йдуть у статусі міцного середняка.

ФК "Оболонь" (Х) - ФК «Боржава» (Д) 3:1

Довжанці приїхали до Хуста з чітким бажанням припинити свою триматчеву серію розгромних поразок. Та гості не змогли довго супротивляться перед тиском «пивоварів». Вже до середини першого тайму господарі постаралися зняти з повістки дня питання про переможця цього поєдинку, провівши три гола у ворота Черепка.

Після трьох поразок у останніх чотирьох матчах, оболонці змушені були реабілітуватися перед власними вболівальниками у останній грі першого кола. Хустяни замикають групу верхньої половини таблиці, які йдуть дуже тісно.

Боржава перервала триматчеву гольову засуху, провівши гол з пенальті.

ФК "Дийдо" - ФК "Ужгород" 2:0

Окрасою туру став поєдинок на Берегівщині. Команда Іштвана Гіді підтвердила свій статус домашньої команди, яку так ніхто і не зміг здолати на її полі у першому колі. Тим більш, тренерський штаб Дийди мав змогу вивчити суперника під час перегляду їх зустрічі з ДЮФК Мукачево.

Атакуюча ланка дийдівців перегравала у швидкості своїх візаві. Основний центрфорвард господарів Олександр Розман на самому початку та під кінець поєдинку розписався у воротах Лютнянського. Четверта поразка Ужгорода в останніх шести матчах змістила їх з вершини п’єдесталу. Також це вже друга виїзна поразка підряд.

Команді з Дідова не вистачило одного голу, щоб обійти ужгородців у таблиці по додатковим показникам.

ДЮФК «Мукачево» - ФК "Берегове" - матч перенесено


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp