Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко назвав бандитами та терористами тих, хто стріляв в Закарпатті

15 липня 2015 р., 18:18

Отаманщини в Україні не буде більше.


Про це заявив в ході наради Президент України Петро Порошенко.

"Ті, хто з гранатометів і кулеметів гатять в Закарпатті – терористи і бандити. Те, що вони шеврони патріотичні почепили, сутність ніяк не змінюється, і вина стає ще тяжчою. Отаманщини в Україні не буде! Ми пройшли цей досвід у 1917-1918 роках – і втратили державу", - каже Президент.

За його словами, активізація протистояння в АТО співпала з перестрілкоюв Закарпатті.

"В той час, як на фронті відбулась активізація, тут, в глибокому тилу, відбулись зіткнення, добре скоординовані з наступом терористів. Це найвіддаленіший регіон. Не існує більш віддалених точок, ніж Донбас і Закарпаття… … між тим, наразі в регіоні – найгірші показники мобілізації", - твердить Порошенко.

Як повідомляв 5.ua, сьогодні, за інформацією нардепа Ігоря Кононенка від Блоку Петра Порошенка, новим головою Закарпатської Обласної державної адміністрації призначено Геннадія Москаля. На момент публікації офіційного підтвердження цього призначення немає. Нині Москаль очолює Луганську обласну військово-цивільну адміністрацію.

Конфлікт в Закарпатті почався 11 липня - в місті Мукачевому почалась стрілянина за участю Правого сектора, міліції та місцевих "охоронців" одного з нардепів.

Пізніше в ході перестрілки зі співробітниками МВС кілька прибічників Правого сектору загинули, ще кілька - були оточені. Пізніше керівництвом країни було прийнято ряд кадрових рішень щодо Закарпатської митниці.

5 канал


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp