Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чотирилапі прикордонники з Мукачева живуть на залізничному вокзалі Мелітополя

15 квітня 2014 р., 09:50

Через ситуацію з Кримом у березні в Мелітополі Запорізької області організували відділ прикордонної служби, співробітники якого здійснюють контроль в поїздах, що прямують на півострів і з нього.

Передислокації проходили в авральному режимі і, звичайно ж, в перший час у прикордонників були проблеми і з житлом, і навіть з постільними приналежностями. 

Зараз це питання вже вдалося залагодити, але з'явилася проблема з розміщенням чотирилапих прикордонників, які нарівні з людьми несуть службу на новому кордоні. 

Як розповів прикордонник Сергій, на даний момент потрібно тимчасово розселити десяток собак у добровольців, що живуть у районі з/д вокзалу. 

«Собаки породисті - німецькі вівчарки, фокстер'єри, кокер спаніелі. Вони бояться холодів і протягів. Тому їм потрібні вольєри з будками. Поки ми підбираємо місце для будівництва вольєрів, їм потрібно дати притулок на два - три місяці», - пояснив Сергій. 

При цьому, прикордонники будуть самостійно годувати вихованців і доглядати за ними. Поки ж, собачки, приїхавши служити в Мелітополь з різних куточків України (з Луцька, Сум, Луганська, Харкова, Донецька, Мукачевого, Львова, Чернівців) живуть прямо на території лінійного відділу міліції на станції Мелітополь. 

«Частину собак колеги, які зняли квартири, взяли до себе, частина поки чекає своєї черги в лінійному відділі», - продовжив Сергій. 

Мелітопольці, які хочуть дати притулок чотирилапим служивим, можуть подзвонити Сергію за телефоном - (067) 300 53 28  

Пішла в «самоволку» 

Днями одна з підопічних прикордонників вирушила в «самоволку». У ніч на 10 квітня півторарічна Карін втекла зі станції від свого господаря і заблукала в невідомій їй місцевості. На щастя, вже вдень у четвер примітного чорного лабрадора знайшла місцева мешканка. Карін прибилася до зграї бродячих собак і привертала до себе погляди перехожих. До того часу в соцмережах вже активно пройшла інформація про зникнення у прикордонників, а тому повернути Карін назад на службу не склало великої праці.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp