Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ільниці горіло підприємство (Фото)

16 липня 2015 р., 13:14

Евакуювали 360 працівників

15 липня в с. Ільниця Іршавського району відбулися пожежно-тактичні навчання із ліквідації загорання на підприємстві. У тренуваннях, місцем проведення яких стало ТзОВ «Берег-кабель», взяли участь працівники фірми, представники Іршавського райвідділу ДСНС та бійці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Метою навчань було визначити ступінь готовності підрозділів ДСНС до ліквідації пожеж на підприємствах; перевірити функціонування об’єктової системи оповіщення та організацію порядку доведення до персоналу інформації про загрозу виникнення надзвичайної ситуації; випробувати готовність евакуаційних шляхів та первинних засобів пожежогасіння; а також удосконалити практичні навички керівного складу та дії працівників при виникненні надзвичайної ситуації.

{g}

За умовною ввідною навчань, в одному з виробничих цехів фірми виникла пожежа. У момент появи вогню на території підприємства перебувало 360 працівників. Їх сповістили про загорання, після чого відбулася повна евакуація співробітників. Вивести всіх людей на подвір’я вдалося за 4 хвилини.

Спочатку до гасіння полум’я приступили члени добровільної пожежної дружини, що діє на підприємстві. Далі справу продовжили професійні вогнеборці з ДПРЧ-5 м. Іршава. У навчаннях задіяли 1 одиницю техніки та 4 чоловік особового складу. Після ліквідації умовного загорання із керівництвом та персоналом підприємства провели інструктаж стосовно правил пожежної безпеки в будівлях і приміщеннях.

У ДСНС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp