Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поблизу Синевиру зведуть Центр прийому туристів

16 липня 2015 р., 17:15

Угоду провідповідне будівництво уже підписано

Сьогодні керівництво Закарпатської обласної ради (Володимир Чубірко), комунального підприємства «Агентство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної ради» (Валерій Грищенко), Національного природного парку «Синевир» (Михайло Дербак) підписали угоду «Про партнерство в рамках Проекту «Підтримка економіки Закарпатської області через розвиток і промоцію її туристичного потенціалу».

Про це повідомили у прес-службі облради.

Згідно підписаної угоди у підніжжі зера Синевір буде зведено Центр прийому туристів. До середини 2016 року буде побудовано цей заклад, на базі його діятиме й прокат туристичного спорядження, центр послуг екскурсоводів та гідів-провідників, паркінг автомобілів та велосипедів. Буде облаштовано територію для проживання та відпочинку (капітальні існуючі будівлі, тимчасові існуючі та добудовані будівлі, наметове містечко, спеціально обладнані місця для трейлерів, паркінг для автомобілів та велосипедів). Також облаштують території для проведення екскурсій і відпочинку , туристичні зупинки (стоянки) на туристичних шляхах.

Об’єкт зводиться в тому числі й за грантові кошти ЄС. Нагадаємо, що минулоріч Закарпатська обласна рада виграла європейський грант на на реалізацію проекту “Підтримка економіки Закарпатської області через розвиток і промоцію її туристичного потенціалу”. Метою цього проекту є розвиток туристичної галузі на Закарпатті.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp