Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чубірко каже, що обов’язки влади Ужгорода бере на себе громада (ФОТО)

17 липня 2015 р., 11:20

Вчора в Ужгороді відкрили спортивний і дитячий майданчики.

Про це Голова облради написав на своїй сторінці у "Фейсбуці":

 

Поки ужгородські чиновники бездіють і лише в соцмережах обурюються проблемами обласного центру, замість того аби їх вирішувати, вчора у дворі будинків по Бестужева, 14, Легоцького, 33 та Богомольця, 30 було урочисто відкрито дитячий та спортивні майданчики.

Це саме той приклад, коли небайдужа громада бере на себе функції і зобов’язання міської влади і сама вирішує свої проблеми. Власними силами, з певною фінансовою допомогою, колись неприглядний двір було повністю облагороджено і сьогодні може вважатися взірцевим у місті.

Я завжди йду на зустріч, коли бачу, що ініціатива йде від людей, що вони готові, як би це банально не звучало, змінювати життя на краще власноруч. Головне подолати байдужість і зневіру, і тоді крок за кроком можна облагороджувати не лише двори, але й усе місто.

І так само на майбутніх місцевих виборах громада Ужгорода має нарешті проявити ініціативу, згуртуватися і викинути із мерії представників усіх цих «клубів за земельними та майновими інтересами», і нарешті обрати ту владу, яка опікуватиметься не власним добробутом, а інтересами громади міста.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp