Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Коноплі на Хустщині нищать міліціонери

17 липня 2015 р., 13:37

У рамках спецоперації "МАК"

З червня на території Хустщини, як і всієї області, діє оперативно-профілактична операція «Мак-2015». Головною метою даної операції є вилучення з городів громадян незаконних посівів конопель та маку, а також перекриття каналів надходження цихнаркорослин у незаконний обіг.

Загалом дільничні інспектори міліції вилучили з городів жителів Хустщини вже 1112 стебел маку, які направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

- За всіма фактами розпочато кримінальні провадження за ст.310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті визначає, що незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку в кількості від 100 до 500 рослин чи конопель у кількості від 10 до 50 рослин - караються штрафом від 100 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років - коментує в.о. начальника Хустського МВ УМВС Володимир Щадей.

Інформація Хустського МВ УМВС








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp