Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські військові повернулись з Будапешта (Фото)

18 липня 2015 р., 10:40

В Угорщині чекають наших бійців

П’ятеро закарпатських військових повернулися із Будапешту, де вони майже місяць проходили курс лікування. В червні наші військові, які були поранені в ході військової операції поблизу Дебальцевого було відправлено на лікування у центральний військовий шпиталь Будапешта.

Про це повідомили у прес-службі облради.

Це п’ятеро наших військових Виноградівщини, Перечинщини, Ужгорода та двоє з Іршавщини. Про їх лікування та реабілітацію за кордоном домовлявся з угорськими партнерами голова Закарпатської облради Володимир Чубірко.

{g}

Чотирьом військовим проведено складні операції. Вже на Закарпатті вони будуть продовжувати курс реабілітації. За словами хлопців в Будапешті до них щодня навідувалися волонтери, які для них організовували й екскурсії столицею Угорщини. Вже на кордоні, в пункті пропуску «Лужанка-Берегшурань» їх зустрічали представники обласної ради та заступник начальника управління охорони здоров’я ОДА Єлизавета Біров.

Як повідомив керівник ради Володимир Чубірко угорці готові прийняти ще додатково на лікування наших військових.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp