Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Освітні заклади Закарпаття вже готуються до холодів

19 липня 2015 р., 14:26

Про закупівлю вугілля говорили на нещодавній нараді.

Днями під головуванням директора департаменту освіти ОДА Михайла Мотильчака відбулася робоча нарада з начальниками відділів освіти, молоді та спорту райдержадміністрацій та міськвиконкомів.Під час наради йшлося про стан використання субвенцій районними і міськими бюджетами та спеціального фонду обласного бюджету на закупівлю дров та вугілля для навчальних закладів області, а також про укладення договорів із ТзОВ «Закарпатгаззбут».Михайло Мотильчак наголосив, що на виконання розпорядження голови Закарпатської ОДА «Про підготовку господарського комплексу та установ бюджетної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2015–2016 рр.» та відповідного наказу департаменту освіти і науки облдержадміністрації продовжується підготовка навчальних закладів області до наступного навчального року. 

Рішенням обласної ради виділено кошти для будівництва, реконструкції та капітальних ремонтів дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів області. Такі роботи здійснюються у 67 дошкільних та 153 загальноосвітніх навчальних закладах краю. Зокрема, у 22 об’єктах в рамках програми співробітництва Закарпатської області України та Краю Височина Чеської Республіки на загальну суму 79,6 млн грн. 

Також 28 об’єктів освіти включені в перелік проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2015 році на загальну суму 43,3 млн грн. Директор департаменту попросив присутніх докласти максимум зусиль для своєчасного та якісного освоєння коштів субвенції.Пан Михайло також ознайомив учасників наради з розпорядженням голови обласної державної адміністрації «Про забезпечення паливними дровами і відходами деревини населення та бюджетних установ області».Заступник начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Василь Кий поінформував присутніх про вартість кубометра дров у регіонах і закликав освітян укладати договори з постачальниками. На нараді також розглянули питання про проведення тендерних процедур на закупівлю природного газу для закладів освіти області, повідомили з департаменту освіти та науки ОДА. А директор ТзОВ «Закарпатгаззбут» Вікторія Томинець дала роз’яснення з цих справ.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp