Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські правоохоронці зупинили заборонений бізнес (ФОТО)

19 липня 2015 р., 15:23

Гральний заклад знайшли у Рахові.

Правоохоронці ліквідували у Рахіві незаконний ігровий заклад. Було вилучено 7 комп’ютерів та один термінал поповнення. Боротьба з ігорним бізнесом на Закарпатті триває.

 

Вчора до Рахівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що біляодного з місцевих кафе по вулиці Богдана Хмельницького знаходиться залгральних апаратів. Слідчо-оперативна група, яка була направлена на виклик,виявила, що зал облаштован у нежилому підвальному приміщенні, орендарямиякого є двоє місцевих мешканців. Відвідувачі закладу грали, роблячи ставки накомп’ютерах.


Правоохоронці вилучили 7 одиниць комп’ютерної техніки та термінал поповнення"IХВОХ", що підтверджує факт ведення незаконного грального бізнесу.Повідомлення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкритокримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України(зайняття гральним бізнесом). Санкція статті передбачає покарання у виглядіштрафу з конфіскацією грального обладнання. Досудове розслідування триває.

«Ми викриватимемо не тільки бандитів, а й усіх ділків «тіньового» гральногобізнесу. За порушення чинного законодавства кожного з них буде притягнуто довідповідальності. Діяльність грального бізнесу - поза законом», - наголосивначальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Князєв.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp