Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатську патрульну поліцію контролюватиме Мустафа Наєм - Аваков

19 липня 2015 р., 20:01

Аваков прийняв рішення змінювати систему.

Про це Арсен Аваков повідомив на своїй сторінці у "Фейсбуці":

"Про все вже говорено-переговорено. Бандитам, контрабандистам, чиновникам, підігравати їм з владних посад - винесено рішення, з тих, що оскарженню не підлягає - повне перезавантаження владної команди в області. Будемо вибудовувати нову систему - на чолі з Москалем, новим главою обласного МВС Сергієм Князєвим і СБУ. У новій системі, сподіваюся - «старим» місця не буде. У них шанс або змінитися або опинитися на узбіччі або в тюрмі.

 Але, я про інше. Міняємо не тільки кадри. Змінюємо систему роботи поки що міліції. У суботу, під час роботи в Ужгороді - прийняли, при найвищому ентузіазмі Геннадія Москаля, рішення: Починаємо процес реалізації проекту Нової патрульної поліції в Закарпатті! Прийому заявок на конкурсний відбір стартує наступного тижня. Це буде особливий патруль - одна єдина конгломерація, що охоплює Ужгород, Мукачево та трасу між ними. Запрошуємо молодь! У найближчі дні в область прибуде кілька екіпажів Київської патрульної поліції, наша стартова команда і щойно призначений куратор запуску проекту в Закарпатті - член колегії МВС, народний депутат Mustafa Nayyem. Готуйтеся!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp