Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська Федерація спортивного орієнтування має нового керівника (ФОТО)

20 липня 2015 р., 17:22

Сьогодні, 20 липня, під час загальних зборів федерації обрано нового очільника Федерації спортивного орієнтування. Замість Олександра Цепурдея, який обіймав цю посаду, новим головою обрано Георгія Феча.

Рішення прийнято майже одноголосно.

Начальник управління молоді та спорту ОДА Денис Ман наголосив на тому, щоб при зміні нового голови були дотримані всі вимоги у межах правового поля.

Також, Денис Ман попросив подати склад збірної команди області, так як досі різні структури подавали свої списки до управління. Останнім рішенням колегії управління молоді та спорту було зазначено важливість даного питання.

За словами начальника управління, спортивне орієнтування приносить нам чи не найбільшу кількість очок, є потенціал у розвитку даного виду спорту, а головне - там є спортсмени, яких з кожним роком стає все більше.

"Ми розставляємо пріоритети в роботі в залежності від кількості спортсменів, які займаються видом спорту, якістю роботи тренерів, досягненнями в спорті на рівні України, - зазначив Д.Ман. - Я бажаю новому керівнику наполегливості, бо роботи завжди багато, як і змагань з цього виду протягом року. А спільна робота з управлінням буде".

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp