Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівські спортсмени вдало виступили у легкоатлетичних змаганнях у Словаччині (ФОТО)

21 липня 2015 р., 08:40

Дійство відбулося 19 липня.

19 липня у словацькому селищі Банське, що неподалік від Вранова-над-Топльоу, відбулися традиційні, вже двадцяті за ліком, легкоатлетичні змагання з бігу на шосе “Банчанська десятка” (Bančanská desiatka). За надзвичайної спеки (стовпчик термометра підступав до +40о), переможцем на головній дистанції з майже 200-метровим набором висоти став мукачівець Сергій Расчупкін. Десятикілометрову трасу Сергій подолав за 34 хвилини і 48 секунд. Поляки Конрад Матеуш Дзєдзіц та Едмунд Крамарц, що зайняли друге та третє місця, програли нашому земляку майже дві хвилини.

 

У дитячих категоріях найвдаліше із мукачівців виступили Катерина та Владислав Цепурдеї, які зайняли друге і четверте місця в змаганнях серед однолітків.

 

Цікава траса, гарна організація, - поділився своїми враженнями про змагання організатор поїздки до Словаччини Денис Соболь, голова ГО “Молодіжні Ініціативи Закарпаття”, - Окрім самої участі, було бажання поглянути на рівень підготовки змагань, підглядіти щось нове, поспілкуватися з учасниками та організаторами. Зрештою підмітив для себе декілька цікавих ідей, які застосуємо під час проведення Мукачівського напівмарафону. 

Я стартував на п’ятикілометровій дистанції (Денис є майстром спорту міжнародного класу, призером Паралімпійських ігор року з академічного веслування), підйоми та спуски були представлені у рівних пропорціях. Вперше біг на такій трасі, трохи не розклався по дистанції, тож на фініші ще почувався бодрячком. Але зважаючи що це лише другі бігові змагання в яких я приймаю участь (першими була «Паланкова миля»), загалом непогано. В загальному заліку посів 10 місце, у віковій групі 6-те. Ми продовжуємо роботу над організацією “Мукачівського напівмарафону”. Тож запрошуємо приєднатися всіх бажаючих допомогти!



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp