Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Джеффрі Пайєтт про події з «Правим сектором» на Закарпатті: «Використання зброї – це виключна прерогатива українського уряду і силових структур»

21 липня 2015 р., 15:25

Про це посол США заявив сьогодні на зустрічі з владою краю.

Сьогодні, 21 липня, в Ужгороді посол США в Україні висловив офіційну позицію своєї країни стосовно подій із «Правим сектором» на Закарпатті. Після зустрічі з керівником області Геннадієм Москалем Джеффрі Пайєтт, зокрема, заявив:
-Я дуже ціную те, що розповів мені Геннадій Москаль про недавні події за участі так званого «Правого сектору». 

Те, як повестися з цими групами далі, - питання яке повністю в руках українського уряду і українських правоохоронних органів. Але я хочу зауважити, що ми, США, всіляко підтримуємо позицію, висловлену Президентом України Петром Порошенком, міністром МВС Арсеном Аваковим і керівником області Геннадієм Москалем про те, що застосування сили, використання зброї – це виключна прерогатива українського уряду і силових структур українського уряду. Це є загальноприйнята демократична норма…

В ході зустрічі обговорювалися також події на Сході України та інвестиційні можливості Закарпатської області. Як зазначив Геннадій Москаль, з 2005 року в регіоні не було реалізовано жодного серйозного інвестиційного проекту.
-Я попросив пана посла, щоб він допоміг з американськими інвестиціями, а я зі свого боку гарантую, що на корупційну складову інвестор не витратить навіть півцента, - заявив Геннадій Москаль.

Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp