Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Тячів приїхала спецтехніка (ФОТО)

21 липня 2015 р., 16:20

За її допомогою там ремонтуватимуть дороги

Щойно у місті Тячів почали з’являтись досить серйозна сучасна спецтехніка. Сюди з Броварів приїхала фірма ТОВ «САТ Україна», яка здійснюватиме в районі ремонт доріг державного значення.

 

Як повідомило керівництво району, зокрема т.в.о. голови державної адміністрації Василь Йовдій, цього понеділка було підписано договори про капітальний ремонт доріг з цією фірмою, яка попередньо виграла тендер.

Таким чином буде відновлено декілька визначених відрізків пошкодженого дорожнього полотна з м. Тячів у напрямку Бедевлі – Тересви – Грушева - Солотвина. А також з м. Тячів у напрямку смт. Буштино.

 

Сьогодні дорожники розпочинають роботу у м. Тячів від кільця у напрямку Бедевлі, де капітально відремонтують 700 м автошляху.

І це буде європейський ремонт! Бо такої техніки на своїх дорогах Тячів ще не бачив.

Як пояснює представник ТОВ «САТ Україна» Олексій Косоня, роботи проводитимуться за допомогою новітніх технологій, методом гарячого ресайклінгу. Це передова технологія, яка є економічно вигідною у будівництві нових та ремонті старих доріг.

Зокрема старий шар асфальту знімається за допомогою спеціального ресайклера і на місці змішуватиметься з цементом або бітумом та стабілізуючими добавками. Надалі він повторно встелятиметься уже в якості нового шару асфальту. І таке покриття буде найбільш витривалим та волостійким, гарантує тривале використання.

Окрім цього, як наголошує Василь Йовдій на території Тячівщини продовжуються ремонтні роботи доріг місцевого значення загального користування. Зокрема ПП «Стік» завершує роботи у селі Криве, філія «Тячіврайтодор» працює у напрямку Усть-Чорної. Тож зовсім скоро автошляхи району, які так інтенсивно оновлюються дійсно стануть найкращими на Закарпатті. В чому власне можна переконатися з огляду на інтенсивність робіт на дорогах Тячівщини.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp