Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ТСК оголосить результати розслідування подій у Мукачеві

22 липня 2015 р., 09:09

Висновок буде готовий сьогодні

Член парламентської слідчої комісії з розслідування подій 11 липня у Мукачеві Закарпатської області Андрій Антонищак повідомив, що сьогодні, 22 липня, комісія проведе своє засідання в Києві, щоб зробити певні висновки після здійснених оглядин місцевості. Про це повідомляє сайт «Блоку Петра Порошенка».

«На засіданні депутати спробують узагальнити отриману інформацію, зробити певні висновки. Ми повинні дати суспільно-правову, неупереджену і виваженуоцінкутим подіям, які мали місце на Закарпатті», – сказав Антонищак.

Депутат відмовився озвучувати деталі проведеного парламентаріями розслідування. Озвучувати висновки раніше відмовився і інший представник ТСК депутат Ігор Мосійчук.

Як повідомив Антонищак, членам ТСКпід час робочої поїздки на Закарпаття вдалося поспілкуватися з багатьма свідками зазначених події, зокрема, з народним депутатом Михайлом Ланьо.

«Деякі політики і певне коло зацікавлених осіб намагаються дискредитувати роботу ТСК в очах суспільства. Всі їхні дії означають тільки одне, що депутати-члени комісії на правильному шляху», – сказав депутат.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp