Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Новий формат Чопської митниці: максимальна відкритість та викорінення корупції

15 квітня 2014 р., 15:54

Сьогодні, 15 квітня, відбулась зустріч Ігора Стрічика, начальника Чопської митниці Міндоходів, з суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності краю.

У заході також взяли участь Віктор Іванус – в. о. першого заступника начальника Чопської митниці Міндоходів, Наталія Погрібна – начальник відділу митної вартості, класифікації товарів та заходів регулювання ЗЕД, а також начальник митного поста «Ужгород-вантажний» – Микола Ботош. 

– Стратегічна ініціатива Чопської митниці Міндоходів сьогодні – це максимальна відкритість, – такими словами відкрив зустріч Ігор Стрічик, звертаючись до представників бізнесу. 

Про поточну ситуацію на митниці, наповнення бюджету, кадрові зміни та про боротьбу з корупційними вертикалям розповів Віктор Іванус. Зокрема, він зазначив, що завдання, яке поставлене перед нами у найближчі місяці – ліквідування всіх системних корупційних схем. 

До діалогу підключились і жваво вступили в дискусію підприємці, які запитували про Громадську раду, ситуацію з уповноваженими економічними операторами, а також «гаряче» висловлювали свою думку відносно митного оформлення, зокрема, реальних цін та боротьби з так званими податковими ямами. 

Не оминули й дали свою позитивну оцінку роботі сервісу електронного митного декларування, який добре зарекомендував себе й продемонстрував свою ефективність. 

Насамкінець Ігор Стрічик, запропонував всім присутнім проводити подібні зустрічі один або два рази на тиждень, та додав: 

«Ми відкриті до спілкування і чекаємо на конкретні факти та пропозиції. Все, що вас турбує і пов’язане з роботою митниці ми зможемо вирішити у законний спосіб, але для цього необхідно наше спільне бажання й конструктивність». 
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp